Mágiatanulás és mágikus technikák engedélyeztetése

Go down

Mágiatanulás és mágikus technikák engedélyeztetése

Témanyitás  Gemorick on Hétf. Ápr. 03, 2017 8:23 pm

Nno kérem, ez egy igen fontos topik, úgyhogy figyelmezzetek!

Mivel a mágia alapvetően korlátlan lehetőségeket tartogat, nem korlátozhatjuk le a vajákosaink működését pár egyszerű igézésre, elvégre minden varázsló máshogy csűri, csavarja, módosítja és hajlítgatja az erőt ami a kezébe került. De azt is figyelembe kell venni, hogy teljesen ellenőrizhetetlen mértékben sem dobálózhat senki világpusztító mágikus támadásokkal. Éppen ezért vannak azok a varázslatlisták, amiket szépen összegyűjtve láthattok a Mágikus Technikák topikban. Ezeket a technikákat tanulhatják meg a karaktereitek a Domhani Akadémián, vagy szülőföldjeik mágusképzőiben. De! (és itt jön a lényeg), senki nem állítja, hogy nem találhatjátok fel a saját technikáitokat.
Hogyha lett egy saját zseniális ötleted a mágiaágad felhasználására, egyszerűen oszd meg velünk, így mi elbírálhatjuk, aztán kiszabhatjuk a megfelelő költségeket és használati feltételeket, azután máris rendelkezésedre áll a saját, egyedi, tökéletesen új keletű varázslatod. Ki tudja, lehet, hogy pár száz év múlva híressé teszi a nevedet...

Sablon mágikus technika elbírálásához:


Mágikus technika neve:
Mágiaágazat:
Rövid leírás:
Alapvető típus: egy személyre/több személyre ható támadás, stratégiai mágia, felderítés, stb.

Ha ezeket szépen kitöltötted, ellenőrizzük és megítélünk hány manán tanulható, ennyi az általános költsége, esetleg hogyan tartható fent.
Ha sikerült elfogadtatnod a technikádat, már nincs más hátra, mint feltüntetni az adatlapodon tanulható mágiaágazatként, és kész vagyunk.


Mágikus technika neve: Suttogó szél
Mágiaágazat : Szélmágia
Rövid leírás: A szélmágus a légmozgás irányának módosításával úgy intézi, hogy a levegő felé sodorja egy adott területről a hangokat, így könnyedén fültanúja lehet egy beszélgetésnek, akár több száz lépés távolságról is.  
Alapvető típus: stratégiai mágia, felderítés
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.