Bejelentések

Go down

Bejelentések

Témanyitás  Tiarnaí on Pént. Ápr. 14, 2017 11:17 pm

Kedves Vándorok, Kalandorok, Mágusok és Harcosok, Alvilág szülöttei, és az Igazság bajnokai! 

Domhan üdvözöl benneteket ismét! A kalandokkal teli világ, amelyet megismertetek, megszerettetek, és ahol megannyi kalandot éltetek meg új helyszínen jelentkezik ismét! A Régi motorosoknak feltűnhet néhány kisebb-nagyobb változás, amelyet lentebb szépen ismertetek, az újaknak pedig remélhetőleg megtetszik az oldal, mind küllemre, mind tartalomra. Nem is szaporítanám tovább a szót, ezennel üdvözöllek benneteket a Világok közötti Világban: Domhanon!
avatar
Tiarnaí
Admin

Hozzászólások száma : 25

Karakterlap
Név: Tiarnaí an Chéad
Rang: Világteremtő
Mana:
42/42  (42/42)

Felhasználó profiljának megtekintése http://domhan.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bejelentések

Témanyitás  Tiarnaí on Pént. Ápr. 14, 2017 11:47 pm

Változások amelyek az oldalon történtek, és amelyek érintik a régebbi játékosainkat:


-Akik az Előző Domhanon is játszottak, áthozhatják a karaktereiket. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy az ottani Előtörténetet bemásolják ide, a megfelelő topicba, majd ugyanezt megteszik az adatlapjukkal. A karakterek természetesen az előző oldalon megszerzett jutalmakkal, és értékekkel fognak itt is jelen lenni, és az ott megszerzett tudás sem megy kárba.


- Az emberi faj teljesen megszűnt, és helyettük létrejöttek a Domhaniak. Ők testileg teljesen ugyanazok mint az emberek, noha a technológiai szintjüket visszább vettük, egy kezdődő ipari forradalom szintjére. Ha valakinek ember karaktere volt az oldalon, összesen annyi a teendője, hogy a fajt átírja Emberről Domhanira, és ha netán az Előtörténetében akadnak olyan helyszínek, esetleg fontosabb események, akkor vagy kiveszi, vagy pedig átírja őket. Ha valaki így, egy rövidebb ET-t ad be azt is autómatikusan elfogadjuk, az előző oldalon indulás okán. ^^ 


- Az Elf faj is egy teljes renováláson esett keresztül, és innentől kezdve Faeldekként kezeljük őket. Azon játékosokra, akik Elf karakterrel rendelkeznek az előző oldalon szintén ugyanaz a feladatuk mint az Emberrel rendelkezőknek egyel fentebb ^^ 

- A harcosok manaértékeit csökkentettük, és kaptak egy újabb értéket amely a manából adódó erőnövelést szabályozza. Ez egy százalékos érték, amely segítségével meg tudjuk szabni, hogy ez az erősítés, a használó eredeti képességeit mennyivel is növelheti meg maximum. Ennek természetesen vannak finomabb oldalai, minderről részletesen Ebben a toicban olvashattok, a mágia alapjaival, és a kékacéllal együtt! 

- Megjelent néhány új Nem játszható faj, melyek között van intelligens, és természetesen nem túl intelligens példány is.

- A Kromatokon egy hangyányit változtattunk, noha az alappillérjeikhez nem nyúltunk hozzájuk, inkább csak bővítettük a világukat.

- Az emberi fegyvereket felváltották a Domhani fegyverek, és vértezetek.

- Talahm kollégánk felvette Falondril császár nevét, így őt innentől kezdve eképpen találhatjátok meg az oldalon! 

Természetesen, ha valamit esetleg kihagytam volna, akkor drága Adminkollegáim is biztosan megjelennek, hogy ezeket a hiányosságokat pótolják ^^ Addig is kellemes itt tartózkodást kívánok minden kedves Játékosnak!  
avatar
Tiarnaí
Admin

Hozzászólások száma : 25

Karakterlap
Név: Tiarnaí an Chéad
Rang: Világteremtő
Mana:
42/42  (42/42)

Felhasználó profiljának megtekintése http://domhan.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bejelentések

Témanyitás  Gemorick on Szer. Május 10, 2017 10:27 pm

Jó Reggelt, Domhan népe!


Néminemű újítást harangozhatok be nektek, egész pontosan a "csoportképeinket". Nem, nem állunk rajta tornapadokon egymást hegyén-hátán, hanem afféle "zászlókról" van szó, amik innentől helyettünk is világgá kürtölik, hogy milyen fajnak vagyunk tagjai (ha első látásra nem lenne amúgy is egyértelmű).
A kép beállításához a Profil fülre kell kattintanotok, és azon belül kimazsoláznotok, hogy melyik nemzetnek is vagytok tagjai. Azért óvatosan a félrekattintással, mert a változtatáshoz valamelyik admin segítségére lesz szükségetek.  
Csak a rend kedvéért, innentől az alábbi módon ismerhetitek meg a népeinket:

(Az ötletért köszönet Neairának!)
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bejelentések

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.