A Síró Hölgy

Go down

A Síró Hölgy

Témanyitás  Gemorick on Szer. Márc. 15, 2017 10:47 am

A Síró Hölgy
közbiztonsági szint: igen alacsony

Domhan legrosszabb hírű vendéglője. Nem túlzok. Annyira sok rémtörténet és bűncselekmény kapcsolódik a nevéhez, hogy a Saltusi Lovagrend minimum heti kétszer tart a Hölgyben razziát.
A Fogadó három funkciót lát el: Elsősorban kocsma, de nem a Domhanon megszokott minőségi laer itókákat árulják. A hölgyben olcsó, silány italokat mérnek, amiket bárki megengedhet magának (más kérdés, hogy időnként gyomormosás követi a A síró hölgybeli duhajkodást).
A második kereseti forrása Ezmutt Ekh-nek, a tulajdonosnak, az alagsorban működő ópiumbarlang. Domhanon termő Bódítóktól kezdve kadmet füstfüveken és a laederrani ilonmagokon át mindenféle kábítószer kapható itt, ha nem is túl jutányos áron.
Az emelet leginkább bordélyként működik, de akad itt egy fogatlan fél-faeld vénasszony, akiről azt állítják húsmágus és aprópénzért vállal sebgyógyítást. Ha kicsit szélesebbre nyitjuk az erszényünket Patkánynénje készségesen hajlandó ellenségeinknek is keresztbe tenni.
A Síró Hölgy hírnevéhez illően az épület sem különösebben szívderítő. Öreg, három emeletes házról van szó, foghíjas cserepekkel, málló, szürke vakolattal, megvetemedett ajtókkal. Ugyan tartozik hozzá egy istálló is, de a lovakat ott hagyni... nos meglehetősen merész választás lenne.
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.