A Legenda (fogadó)

Go down

A Legenda (fogadó)

Témanyitás  Gemorick on Szer. Márc. 15, 2017 12:01 pm

A Legenda
közbiztonsági szint: közepes-magas

A Legenda alacsony, de nagyon hosszú épület, amit az idők során vastagon belepett a por és a kőtörmelék, ezért igazán embertpróbáló feladat megtalálni a többi nagy, szürke kőhalom között. Akár milyen hihetetlen első ránézésre, ez a fogadó bonyolítja a legnagyobb forgalmat Saltuson, hiszen mindenki, aki az Achrochra igyekszik, itt kénytelen megszállni, vagy ellátmányt venni magához.
A Legenda zord külseje mondhatni arany szívet takar, hiszen a több évtizedes porréteg alatt meglehetősen kényelmes fogadó várja a tikkadt vándorokat. Na jó, azért nem kell semmi túlzottan kényelmesre számítani, de hat főnél többet semmiképpen sem kell elviselnünk a szobánkban, és ráadásul mindenkinek jut saját ágy is. Ha meg nem, azért az istállóban bőven van elég szalma. Persze, ha úriasan saját, privát szobára vágyunk, elég sok aranyat kell kicsengetnünk a fogadó tulajdonosának Eidrick Argenornak. Az öregurat rendszerint a tágas étkezőként és söntésként is funkcionáló helyiség végében álló pult mögött találjuk. A pultot -mint oly sok minden mást is- terméskőből rakták, a tetejére pedig szép nagy, téglalap alakú márványlapot helyeztek. Rajta agyagkorsók sorakoznak és fél-embermagas oszlopban tányérok, előtte pedig a Legenda legendás házörző ebe, a hatalmas, vizslára hasonlító Erem alszik.
A szobák hátrébb, egy hosszú folyosó két végén sorakoznak, és tökéletes másai egymásnak.
A Legendához egy méretes konyha is tartozik, ahol éjjel-nappal rotyog valami a tűzön, hátha váratlan vendég állít be, valamint egy fedett istálló, ahol a málhás állatok megpihenhetnek (vagy ha nincs elég szoba, akkor a kevésbé tehetős vendégek).
Gemorick
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.