Kadmor Dicsősége

Go down

Kadmor Dicsősége

Témanyitás  Gemorick on Kedd Márc. 21, 2017 4:57 pm

Kadmor Dicsősége
közbiztonsági szint: alacsony-közepes

Admorak legnagyobb fogadója, a Kadmor Dicsősége, méretben vetekszik egy átlagos katonai barakkal- kell is a férőhely, hiszen a legtöbben itt szálnak meg, ha az Arénában folyó küzdelmekre kíváncsiak. Sőt! Gyakran belefuthatunk itt helyi bajnokokba vagy kezdő harcosokba, akik először akarják kipróbálni magukat a porondon.
A Kadmor dicsősége egyfajta olvasztótégelye a népeknek. Kapni itt faeld étkeket, laer italokat, shandaráról származó egzotikus gyümölcsöket, bármit, amit a külhoniak megkívánhatnak. A fogadó Admorak többi részével ellentétben elég rendezett és tiszta, de igazi kényelemről álmodni sem lehet itt. A szobák két-három ággyal (khm. szalmazsákkal) vannak felszerelve, így hacsak valaki nem fizet eleget, kénytelen megosztozni a helyiségen az éjszakára. Igaz, ami igaz, az is előfordul, hogy valakinek csak az istállóban marad hely.
Napközben a Kadmor dicsősége elég csöndes hely, de ha leszáll az est vidám és pezsgő tömeg tölti meg az ivót. Itt mindig meghallgathatjuk a legutóbbi párviadalok híreit, legfrissebb pletykákat a törzsek közti civódásról, vagy a leendő gladiátorok öntömjénező hencegését.
Gemorick
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.