Admoraki Aréna

Go down

Admoraki Aréna

Témanyitás  Gemorick on Kedd Márc. 21, 2017 5:02 pm

Az Admoraki Aréna
közbiztonsági szint: rendkívül alacsony

Képzeljetek el egy több ezer ember befogadására képes, fából ácsolt, ovális stadiont, majd képzeljétek el ugyan ezt, százhúsz évvel később, úgy, hogy az esetleges hibákat csak merőben képzetlen ácsok kísérelték meg kijavítani. Nos, ez a híres-nevezetes Admoraki Aréna, ahol a világok minden vérre és erőszakra éhes lakója jól szórakozhat a porondon élet-halálra küzdő kadmeteken. Már amikor persze a rituális harcok folynak. Ugyanis manapság már nem csak Terakh vérszomjas lakosai léphetnek a homokkal felszórt küzdőtérre, bármely harcos részt vehet a különböző eseményeken és versenyeken, amiknek az első díja rendszerint elég kecsegtető.
Az arénában nem csak párharcok szoktak folyni, hanem csapatos küzdelmeknek is szemtanúi lehetünk. Hagyományosan 3, 6 illetve 12 fős versenyeket hirdetnek nekik, a csapatot közösen jutalmazzák (akár tíz-húszezer arannyal is). A párharcoknak persze nagyobb a kultusza, a győztes pedig aranyon kívül gyakran fegyvereket vagy hátas jószágokat szerezhet.
Persze az Admoraki aréna nem az a hely, ahova besétálsz és egy mágikus karddal meg egy csordányi antiloplóval távozol fél óra múlva. Ez minden világok legkeményebb küzdőtere, még akkor is, ha a párbajok történetesen épp csak megadásig tartanak, nem életre halálra.
A Kadmetek számára külön jelentősége van a párbajoknak: ha valaki zsinórban ötven menetet megnyer, automatikusan kiérdemli az isteni titulust. Eddig a rekordot negyvenöt pihenés nélkül végrehajtott győzelemmel Kadmor vezeti (kénytelen volt megszakítani az utolsó csatáját az ark'seguthok betörésének hírére).

Gemorick
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.