Históriák írása

Go down

Históriák írása

Témanyitás  Gemorick on Szer. Márc. 15, 2017 1:44 pm

Üdv, kedves kalandor.
Szóval a históriák érdekelnének.
Ezeket a rövid kalandokat mesélő nélkül, te magad írod, akárha egy fogadóban mesélnéd el egy jó korsó laer serital mellett, esetleg unokáid körében élemedett korodban, vagy a memoárjaidon töprengve.. szóval lényeg a lényeg: A Históriákba te magad írod a saját történetedet, mintegy novella jelleggel vázolva egy kalandod alakulását. Mondjuk olyasmiket, mint a Hirdetőtábláról összeszedett Vadászküldetések.
Mondom, mi a teendőd, hogy hozzájuss például ezeknek a feladatoknak a kecsegtető honoráriumához: ereszd szabadon a fantáziádat, és írd le minimum egy oldal terjedelemben, hogyan sikeredett végrehajtanod a küldetést, hogyan csaptál össze a vérszomjas bestiákkal, miféle hőstetteket hajtottál végre.
Ha mi ezt szintedhez, gyakorlatodhoz és tudásodhoz mérten reálisnak tartjuk, akkor megkapod érte a jutalmadat. Persze, ha az írásműved különösen kiemelkedő, a honoráriumod annak függvényében nőhet.
Ha esetleg semmi kedved vadászgatni, bármi más rövid történetedet is megoszthatod velünk, ami, hogyha továbbra is illeszkedik a karakteredhez, de mentes a túlkapásoktól, díjaztatik érdeme szerint. Ezeknek a történeteknek nem mindig kell hősi csillogásról szólni, időnként hősi eltaknyolásaitokról is szívesen megtudunk egyet s mást.

Szóval a teendőd annyi lesz, hogy ezen a topikon belül létrehozol egyet külön, a saját neveddel fémjelezve, amibe onnantól teljes lelki nyugalommal hozhatod a történeteidet, akár kalandok közben is ( bár automatikusan úgy fog számítani, hogy az akt. kaland előtt történt az eset. Hogy mennyivel előtte, azt már te döntöd el)
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.