Kapuvárad (Portálváros)

Go down

Kapuvárad (Portálváros)

Témanyitás  Gemorick on Hétf. Márc. 20, 2017 1:06 pm

Kapuvárad
közbiztonsági szint: közepes

Pedig a Laerek kreatívak szoktak lenni névadás tekintetében. Tényleg... de kapuvárad valahogy nem és nem sikerült jobbra. Kapuvárad igazság szerint egy hosszú, répa alakú település, két hepehupás domb közé ékelődve. Egy hatalmas piactér az egész, állandó lakossága körülbelül százöt fő, plusz a Laer őrség, akik lássuk be, nem törik magukat azért, hogy a portál tökéletesen biztonságos legyen. Ezért is lehetséges, hogy Laederran egyfajta csempészparadicsom, ahova igazán nem nehéz behozni semmit. Kivinni? annál inkább! Ugyanis ha az őrök nem is, a céhek zsoldosai nagyon alaposan ellenőrzik, hogy csak olyan áru juthasson át a kapun, aminek a gazdája szépen lefizette a céhmesterének a részesedését.
A házak barátságosak, faluk gondosan meszelt, tetejük vidáman vöröslik. Rengeteg a növény, rengeteg a haszon és háziállat és rengeteg a Laer is.
Kapuvárad leghíresebb vendéglője az Oroszlános Kádláb ahol már pár aranyért vehetünk magunknak ágyat éjszakára. A műintézmény tulajdonosa Eloiogrian Asturan, aki híres hirtelen természetéről és térdi érő égővörös szakálláról (pedig még csak negyven felé jár)
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.