A Három Kampó

Go down

A Három Kampó

Témanyitás  Gemorick on Kedd Márc. 21, 2017 4:28 pm

A Három Kampó
közbiztonsági szint: igen alacsony

A Három Kampó igazán sötét és veszélyes hely. És nem csak azért, mert egy régi, használaton kívüli csatorna kiöblösödő pontján található, hanem azért is, mert a világok közötti csempészalvilág egyik egyes számú kedvenc helye. Legalábbis Laederranon belül. Mint tudjuk, itt jóval enyhébbek a törvények, és kevésbé veszik komolyan a Domhani tiltásokat bizonyos kényesebb áruk ügyében, úgyhogy remek lerakatokat tarthatnak fent a csempészek, persze ha nem akasztják össze a bajszukat a helyi szervekkel. Nagyon. Nos, a Három Kampó az ő törzshelyük, így nem is csoda, ha nem főként Laerek látogatják. Már csak azért sem, mert létezése és helye szigorúan titkos, úgyhogy csak egy olyan ember segítségével juthat oda az érdeklődő, aki kő keményen tagja az alvilágnak.
Maga a Kampó tulajdonképen egy kör alaprajzú terület, ahol négy régi, mára kiszáradt vízvezeték futott össze. A helyiséget csupán egy csatornarács világítja meg felülről, meg persze a bányász és tolvajlámpák, amik végig a falakon lógnak. Körben kerek asztalok és további üres hordók szolgálnak ülőhelyül. A pult tulajdonképpen négy hordóra rakott vastag deszka, és az itt felszolgált ital nagy része sem a tulajdonosa tudtával került a kocsma lerakatába. Ha már itt tartunk, a Kampóban a Rohadt Bivalynál gyengébb ital nem is kerülhet, úgyhogy csak azok keressék fel, akik igen jól bírják az alkoholt. Vagy Laerek.
Teltház nagyon ritkán van, de egy-két bűnöző, vagy a törvény peremén táncoló alak mindig ott ücsörög az egyik asztalnál, előttük kártya, és pár oszlopnyi arany. Nagyon jó hely, hogy egy ügyes kezű kártyás itt emelje meg a tőkéjét.... igaz, könnyen el is vesztheti, ha nem keveredik rögtön nagyobb bajba is.
avatar
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.