Kadmor Nagytemploma

Go down

Kadmor Nagytemploma

Témanyitás  Gemorick on Kedd Márc. 21, 2017 4:48 pm

Kadmor Nagytemploma
közbiztonsági szint: magas

Nos, tulajdonképpen nem is olyan nagy templom...de ha figyelembe vesszük Admorak épületeit, azért elég tekintélyes hely, bár első ránézésre nem igazán üt el a többi háztól. Ennek az az egyszerű oka, hogy Kadmor templomát majd' háromnegyed részig a földbe ásták, ennek köszönhetően pedig az árnyas, pinceszerű helyiségben mindig hűvös van, hőforrást legfeljebb a bent tartózkodó kadmetek jelenthetnek.
Alapvetően a helyiség majdnem teljesen üres, leszámítva a dongaboltozatos mennyezetről lógó vörös és arany fényű lámpásokat és a terem közepén magasodó felajánlásdombot, aminek valahol mélyén ott van Kadmor faragott, embermagasságú szobra, ami már vagy ötven éve teljesen eltűnt a rengeteg hadizsákmány, totem és fétis alatt. Jelenleg a teljes domb több mint három méter magas, és széltében majdnem betölti a termet. A szokás azt kívánja, hogy Kadmor követői minden sikeres harci tett után hozzanak ide felajánlást, úgyhogy az adományhegy napról napra növekszik.
Idegeneket csak vonakodva engednek be, és nem érdemes semmit sem zsebrevágni Kadmor ajándékaiból, elvégre ezért a bejáratnál álló őrök szó nélkül kardélre hányják a vétkest.
Gemorick
Gemorick
Admin

Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : Saltusi Torony

Karakterlap
Név: Gemorick Tranavalos
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.